Friendly Facebook-applicatie voor iPad bereikt 1 miljoen gebruikers

Friendly voor Facebook heeft de grens van 1 miljoen actieve maandelijkse bezoekers bereikt. Het is daarmee de meestgebruikte Facebook-applicatie op de iPad.

friendlyFacebook heeft nog steeds geen officiële iPad-applicatie. De onofficiële applicatie Friendly voldoet echter prima en staat hoog genoteerd in de App Store. Met een gemiddelde waardering van 4 sterren (op basis van 258 waarderingen) blijkt Friendly ook bij de gebruikers te bevallen. De officiële Facebook-applicatie voor de iPhone staat al op 57 miljoen actieve maandelijkse bezoekers. Friendly staat met 1 miljoen actieve bezoekers nog in de schaduw, maar ze maakten tijdens de afgelopen kerstdagen wel een behoorlijke groei door, zoals in onderstaande grafiek te zien is.

Friendly geeft je toegang tot bijna alle Facebookfuncties, inclusief foto’s, chatten, meerdere Facebook-accounts, een pincode om te voorkomen dat anderen in je berichten bladeren en aanpasbare kleuren en lettertypes. ook het uploaden en downloaden van foto’s wordt ondersteund.

Downloaden: Friendly (gratis)
Grafiek via: Allfacebook.com

friendly groei

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2010, 12:18
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.