Fotopedia Japan: 1.300 hoogwaardige foto’s van hedendaags Japan op je iPad

Fotopedia Japan is de nieuwste fotoapp in de reeks van Fotopedia. Dankzij sponsoring is de app met 1.300 mooie foto's van het hedendaagse Japan, gratis te downloaden. Je kunt op verschillende manieren door de foto's bladeren.

fotopedia japanDe fotoboekenreeks Fotopedia heeft uitbreiding gekregen. Er is een nieuwe app met foto’s van Japan verschenen, die gratis te downloaden is in de App Store dankzij sponsoring van de luchthaven van Narita. Fotopedia Japan is geoptimaliseerd voor de iPad en laat het moderne Japan zien. In totaal 1.300 foto’s van hoge kwaliteit nemen je mee naar het land dat de meeste mensen oppervlakkig kennen van sushi en sumo-worstelen.

De naam van de sponsor is gelukkig niet opdringerig aanwezig. Er zijn meerdere manieren om door de collectie te bladeren. Je kunt bijvoorbeeld een diashow bekijken of een bepaalde regio nader onderzoeken. Je kunt zoeken op index, tags of locatie op de kaart. Er zijn ook selecties gemaakt, bijvoorbeeld foto’s van tempels. De app probeert alle aspecten van het dagelijks leven in Japan in kaart te brengen, van leven in de stad tot landschappen.

Fotopedia bracht al veel meer fotoboeken uit van verschillende regio’s. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en zijn soms gratis. Soms moet je er een kleine vergoeding voor betalen, bijvoorbeeld bij de natuurfotogidsen van nationale parken.

Downloaden: Fotopedia Japan (gratis, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2011, 14:24
Categorieën Amusement, Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.