Fortune brengt The Legacy of Steve Jobs op iPad uit

FORTUNE The Legacy of Steve Jobs beschrijft het leven van Steve Jobs aan de hand van artikelen en foto's die in de loop der jaren in Fortune zijn verschenen. De nadruk ligt op Steve Jobs de ondernemer, met aandacht voor NeXT, Apple en Pixar.

stevejobs-fortune-specialKun je maar geen genoeg krijgen van Steve Jobs, dan is er nu een nieuwe uitgave van Fortune. Het businessblad heeft een special uitgebracht, waarin de erfenis van Steve Jobs onder de aandacht wordt gebracht. In vijf hoofdstukken lees je over Steve Jobs en zijn bedrijven Apple, Pixar en NeXT. Fortune heeft een indrukwekkende berg artikelen en foto’s boven water gehaald, die je voor €11,99 mag doorbladeren.

De artikelen zijn geschreven door verslaggevers die Steve Jobs in de loop der tijd hebben geïnterviewd. “In veel gevallen besteedden de Fortune-auteurs urenlang aan het interviewen van Jobs en het doorgronden van zijn brein”, schrijft Fortune in de App Store-omschrijving. Geen haastklusje dus (dat blijkt ook wel uit het feit dat de app nu pas verschijnt), maar artikelen die in de loop der jaren met zorg zijn geschreven. Prijzig is de app alleszins, maar dan kom je wel in het bezit van een unieke collectie artikelen en foto’s.

Apple blijkt niet helemaal eerlijk door te meten met twee maten: een Nederlandse herdenkingsapp werd eerder deze maand afgewezen omdat Apple ervoor gekozen heeft om Steve Jobs op hun eigen wijze te herdenken.

Downloaden: Fortune – The Legacy of Steve Jobs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2011, 17:43
Categorie Nieuws
Onderwerpen ios 3, leo's fortune, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.