FlashCards To Go is eerste Enyo-gebaseerde app voor iOS

HP stelde webOS en het app-raamwerk Enyo 2.0 beschikbaar als open source. Het heeft geresulteerd in FlashCards To Go, een app voor studenten aan de hand van kaartjes. iOS is al het zesde mobiele platform waarop FlashCards To Go beschikbaar komt.

flashcards-ipad
Toen HP aankondigde te zullen stoppen met webOS-toestellen, stelden ze webOS en het bijbehorende app-raamwerk Enyo 2.0 als open source beschikbaar. Externe ontwikkelaars gingen ermee aan de slag en dat heeft geresulteerd in een eerste app voor iOS: FlashCards To Go.

De app is gemaakt door James Harris en werkt alleen op een iPad met iOS 5 en hoger. Ondersteuning voor oudere versies van iOS komt later beschikbaar. Erg hard loopt het nog niet bij HP om nieuwe ontwikkelaars naar het platform te krijgen, maar FlashCards To Go is een goede eerste stap. De app helpt je bij het studeren: je kunt op de voorkant van de kaartjes een vraag zetten en op de achterkant het antwoord. De kaartjes die je onder de knie hebt, kun je wegleggen en later nog eens herhalen. Inmiddels zijn er ook al Enyo-apps voor Android gemaakt en een BlackBerry-versie van FlashCards To Go komt er binnenkort ook aan.

Downloaden: FlashCards To Go (€3,99)

flashcards to go ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2012, 19:00
Categorie Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.