Final Fantasy I en II uitgebracht in de App Store

Er zijn weer twee langverwachte titels in de App Store verschenen. Square Enix heeft Final Fantasy deel I en II op de iPhone uitgebracht.

Final Fantasy 1 en 2 op de iPhoneEr zijn weer twee langverwachte titels in de App Store verschenen. Zoals we een maand geleden al op iPhoneclub aankondigden, zou Square Enix de delen Final Fantasy deel I en II op de iPhone gaan uitbrengen. Dat moment is aangebroken. Het geluid van Final Fantasy is door Square Enix geoptimaliseerd voor de iPhone en de besturing gebeurt nu via on-screen controls om te vechten en je te bewegen door de uitgebreide werelden. Beide Final Fantasy-versies bieden dezelfde gameplay en mogelijkheden als het origineel.

Het eerste deel van Final Fantasy is door de jaren heen flink veranderd. Toen het 20 jaar geleden op de NES uitkwam was de moeilijkheidsgraad erg hoog. Velen tweaks later is de gameplay en de moeilijkheidsgraad aangepast. Deze versie is nu op de iPhone beschikbaar. Ook in deze versie kun je het spel opslaan wanneer je wil. Ook als het spel plotseling afgesloten wordt zal er automatisch opgeslagen worden. Bij een herstart kun je hierna verdergaan waar je gebleven was. Final Fantasy I voor de iPhone bevat ook de kerkers Soul Of Chaos en Labyrinth of Time. Final Fantasy I is beschikbaar in de App Store voor € 6,99.

Final Fantasy II verschilt van versie I. In het tweede deel is er een andere manier om sterker te worden. In Final Fantasy I word je steeds sterker door ervaring te krijgen; in het tweede deel kun je door het gebruik van bepaalde vaardigheden juist deze vaardigheden versterken. In Final Fantasy II is meer interactiviteit mogelijk dan het eerste deel. Je kunt met elk beschikbaar karakter weer andere gesprekken voeren. In Final Fantasy II zijn de kerkers Soul of Rebirth en Arcane Labyrinth beschikbaar. Final Fantasy II is beschikbaar in de App Store voor € 6,99.

Downloaden: Final Fantasy I (€ 6,99) en Final Fantasy II (€ 6,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2010, 10:16
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.