Feedline voor iPhone ondersteunt nu Google Buzz

Google Buzz is vanaf nu in de rss-applicatie Feedline te gebruiken. De ondersteuning is echter beperkt: alleen berichten van specifieke personen lezen, geen integratie met je account en niet reageren.

buzzDe kortgeleden gelanceerde dienst Google Buzz is ook gewoon op de iPhone te gebruiken: blader op je telefoon naar buzz.google.com en je hebt alle belangrijke functies tot je beschikking. Wie liever een app ervoor gebruikt, kan nu terecht bij Feedline, de eerste rss-lezer voor de iPhone die ondersteuning voor Google Buzz heeft. Het werkt alleen bij publieke buzz-stromen van losse accounts. Wil je meerdere mensen volgen, dan zul je hun gebruikersnamen moeten in vullen en vervolgens blijf je op de hoogte als er updates zijn.

Eigenlijk is Feedline gewoon een rss-lezer met als handig extraatje dat de berichtenstroom van personen ook in rss-feeds weergegeven worden. Daar blijft het trouwens bij, want je kunt niet reageren op berichten of kijken hoe er op een bepaald buzz-berichtje door anderen is gereageerd.

Wat je wel kunt doen is een notificatie instellen wanneer er over een bepaald onderwerp wordt gepraat. Als rss-lezer schiet Feedline qua functionaliteit wat tekort, dus is het wellicht een beter idee om te wachten tot er meer iPhone-applicaties met Google Buzz-ondersteuning komen. De ontwikkelaar biedt vrijwel dezelfde applicatie ook aan onder de naam WebCasterPro (met hetzelfde icoon).

Downloaden: Feedline (€0,79)

feedline

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2010, 10:31
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.