Favorietenverzamelaar Favs geoptimaliseerd voor iPad

iPhone-app Favs werkt voortaan ook goed op de iPad. Met Favs verzamel je al je favorieten op meerdere sociale netwerken.

Favs iconiPhone-applicatie Favs heeft een update gekregen, waardoor hij voortaan is geoptimaliseerd voor de iPad. De app biedt een verzamelplek voor alle zaken waarvan je op bijvoorbeeld Twitter, YouTube, Google Reader en andere bronnen aangaf dat je het leuk vond. Zo vind je al je favorieten op Twitter, duimpjes omhoog op YouTube en likes op Instagram op één plek.

Door al je favoriete dingen van meerdere locaties te bundelen, is Favs een handige app om al je internethoogtepuntjes in terug te vinden. De meeste diensten hebben al bijvoorbeeld een webpagina waar je dit op kunt doen, maar met het grote aantal beschikbare netwerken is het makkelijk om het overzicht kwijt te raken. Op het moment worden Delicious, Dribbble Facebook, Flattr, Flickr, Github, Google Reader, Instagram, Instapaper, Pinboard, Readability, Pocket, StackOverflow, Twitter, Vimeo, YouTube en Zootool ondersteund door de app.

In functie is Favs op de iPad nagenoeg gelijk gebleven. De tijdlijn met al je favorieten staat aan de linkerzijde van het scherm, terwijl een geselecteerd onderwerp wordt geopend aan de rechterkant van de app. iPhone-bezitters hebben overigens ook wat aan de update: Favs ondersteunt voortaan de resolutie van de iPhone 5.

Downloaden: Favs (€2,69, universeel, iOS 6.0+)

Favs screen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2013, 13:56
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.