Fast Food Nation: carrière maken met hamburgers en hotdogs

Fast Food Nation is niet de film waarin een aanklacht tegen de fastfood-industrie wordt gedaan, maar een spelletje waarbij je carrière kunt maken met hamburgers en hotdogs.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

fast food nationDe ontwikkelaar van Fast Food Nation heeft het niet helemaal begrepen: Fast Food Nation was een aanklacht tegen de fastfoodindustrie, geen grappig spelletje waarmee je zoveel mogelijk vette waren aan de man moet proberen te brengen. Toch is dat wel de insteek van Fast Food Nation, eigenlijk een simpele kopie van Diner Dash. Je bent verantwoordelijk voor ingrediënten, menuprijzen en advertenties.

Natuurlijk gaat het gewone werk ondertussen gewoon door: je moet zo snel mogelijk de hamburgers, hotdogs en toebehoren serveren, zodat de klanten tevreden zijn en je een grotere fooi en uitindelijk meer geld verdient. Tot het inventaris behoren frituurpannen, kookplaten, een computer, een printer en de noodzakelijk voorraad aan hotdogs, hamburgers, uien en ketchup.

fastfood nationJe restaurant wordt gewaardeerd aan de hand van een sterrensysteem, waarbij gekeken wordt naar de tevredenheid van je klanten. Hoe tevredener de klanten, hoe duurder je de hamburgers kunt maken. Het komt dus op twee dingen aan: snel kunnen koken en slim zakelijk handelen. Er is een Lite-versie waarmee je de game leert kennen. Voor €1,59 koop je de volledige versie.

Installeren: Fast Food Nation (€1,59) en Fast Food Nation Lite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:36
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.