F1 2010 Timing App Championship Pass: Formule 1 op de iPhone

Naast de gratis Formula1.com iPhone-applicatie is er nu ook een timing-applicatie voor 25,99 euro. Hiermee kun je de drie trainingsrondes, de kwalificatieronde en de race realtime volgen en daarbij ook inzoomen op jouw favoriete coureur.

formula 1 timingWie nog €25,99 iTunes-tegoed heeft liggen en dat graag uitgeeft aan een applicatie voor de Formule 1, kan terecht bij de F1 2010 Timing App. Deze F1 Timing App zal moeten concurreren met de gratis Formula1.com-applicatie, waar we gisteren over schreven. Wat krijg je voor dat geld? Inzoomen op je favoriete coureur bijvoorbeeld, zodat deze perfect in beeld te zien is. De applicatie geeft directe toegang tot de live-timing en trackpositionering.

Dat geldt voor alle sessies: oefenronde 1, 2 en 3, de kwalificatie en de race zelf. Je kunt de sessie op dezelfde manier bekijken als de F1-technici doen. Ook in deze applicatie vind je live-commentaar en een overzicht van het klassement. Je kunt sessies ook terugzien met de herhaalfunctie. De applicatie geeft voor €25,99 het hele seizoen toegang tot de live-gegevens.

Downloaden: F1 2010 Timing App – Championship Pass (€25,99)

formule 1 timing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2010, 21:19
Categorie Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.