Exact Online voor iPad toont je boekhouding op de iPad

Exact Online voor iPad geeft je de mogelijkheid om de boekhouding op de iPad te bekijken. Eerder was er al een Exact Online-app voor de iPhone.

exact app ipadBoekhouden kan vanaf nu ook op de iPad. Exact introduceert vandaag Exact Online voor de iPad, waarmee ondernemers en hun accountants beter inzicht hebben in de financiële stand van zaken. Je ziet welke belastingaangiftes nog openstaan en welke openstaande posten van klanten en leveranciers er nog zijn. Gegevens van relaties zijn op elk moment via je iPad bij de hand, zodat je zelfs op vakantie even snel kunt kijken hoe de vlag erbij hangt en of er reden is om een fles champagne te bestellen.

Exact Online voor iPad is vooral bedoeld om de status van je boekhouding in te zien. Je krijgt een overzicht van de belangrijke financiële informatie voor de bedrijfsvoering. Ondernemers die hun administratie hebben uitbesteed kunnen via Exact Online op de iPad bijvoorbeeld de BTW-aangifte die door de accountant is klaargezet goedkeuren of afkeuren. Heeft de accountant inkoop- en verkoopfacturen of bankafschriften nodig, dan kan je die via de app eenvoudig uploaden in PDF-formaat vanuit een e-mailtje. Je kunt de documenten ook uploaden door er een foto van te maken via de camera van de iPad. Zo kun je met minimale inspanning de benodigde materialen aanleveren en dat scheelt tijd.

Exact had al een aantal iOS-apps uitgebracht, zoals Exact Synergy en Exact Online voor iPhone. Nu is er ook een bijbehorende iPad-app. Om Exact Online voor iPad te kunnen gebruiken moet je al online klant bij Exact zijn. Het is geen zelfstandige boekhoudapp voor mensen die uitsluitend op de iPad hun administratie willen regelen. In dat geval kun je misschien beter naar Easy Books of Kashoo kijken, hoewel die wat internationaler zijn ingestoken. Exact is Nederlandstalig en op de Nederlandse boekhoudgewoontes gericht.

Downloaden: Exact Online voor iPad (gratis, iPad, iOS 5.0+)

exact btw overzicht

exact relatie ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2013, 14:19
Categorieën Nederlandse apps, Zakelijk
Onderwerp boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.