Eventbrite verstuurt pushberichten als vrienden naar evenement gaan

De app Eventbrite verstuurt voortaan pushberichten zodat je weet naar welke evenementen je vrienden gaan. Kan je zelf ook een ticket kopen.

Eventbrite evenementen-app iPhoneDe ticket-app Eventbrite baarde even een moment van opzien toen de applicatie bovenop Passbook sprong om tickets in Apple’s app te ondersteunen, maar is sindsdien weer een beetje op de achtergrond geraakt. Wat eigenlijk een beetje vreemd is, want de dienst ontwikkelt zich op de iPhone als een aardig platform om tickets te kopen voor kleine evenementen als seminars, markten en buurtfestivals veelal georganiseerd door ondernemers. Na de nieuwste update stuurt Eventbrite pushberichten als vrienden een kaartje kopen of zich gratis inschrijven voor zo’n evenement.

Eventbrite bouwt in versie 2.5.1 verder op de in maart geïntroduceerde mogelijkheid om vrienden toe te voegen in de applicatie. Door de ticket-app aan Facebook te koppelen, zag je sindsdien al bij evenementen welke vrienden er ook heen gaan. Nu voert de app het een logische stap verder: zodra een vriend naar een evenement gaat, ontvang je een pushbericht en word je wellicht geprikkeld om ook te gaan – of in ieder geval weer eens Eventbrite te openen. Vanzelfsprekend kan je de app ook ontzeggen dat hij pushberichten mag sturen.

Downloaden: Eventbrite (gratis, iPhone, iOS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2013, 9:44
Categorie Amusement
Onderwerpen evenement, tickets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.