Europe – Offline Map: gratis offline kaart voor de iPad

Europe - Offline Map with directU is een kaart van Europa die je offline kunt bekijken. Je kunt ook routes plannen en met een pijl navigeren. Al het kaartmateriaal is zonder internetverbinding te bekijken.

europe offline mapGoogle Maps (Kaarten) op de iPad is handig om een bepaalde bestemming op te zoeken en te kijken hoe je van A naar B komt. Maar op vakantie heb je niet altijd een internetverbinding op je iPad bij de hand. Een offline kaart zou dan handig zijn. De app ‘Europe – Offline map with directU’ komt aan die behoefte tegemoet. Het is niet bedoeld om mee te navigeren, al kun je wel aan de hand van een pijlweergave je bestemming ermee bereiken. Alle kaarten zijn standaard al aanwezig op je iPad, zonder dat je gebruik hoeft te maken van een internetverbinding. Dat bespaart tijd tijdens het laden en bespaart geld omdat je niet hoeft te roamen.

Europe – Offline Map bevat een kaart van heel Europa, op basis van Open Street Map. Er zit een tripcomputer in die de snelheid, GPS-coördinaten, nauwkeurigheid van je positie, hoogte en afstand in vogelvlucht weergeeft. Ook kun je navigeren met de TrueNorth-functie van het kompas in je iPad. Er zitten geavanceerde zoekfuncties in, je kunt zien hoe ver je nog moet reizen en met multi-touch inzoomen op je bestemming. In de laatste update zijn de meest actuele kaarten van Open Street Map toegevoegd. En dat alles kost… helemaal niets! In de app wordt wel reclame gemaakt voor de navigatiesoftware iGo, zoals op de screenshots bij dit artikel is te zien.

Downloaden: Europe – Offline Map (gratis – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2011, 20:44
Categorieën Navigatie, Reizen
Onderwerp europa

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.