Esquire brengt ‘The Hardest Puzzle Ever’ uit op iPad

Het magazine voor mannen Esquire heeft een puzzelgame uitgebracht voor de iPad die lastiger moet zijn dan de Rubik's Cube en daar lijkt het in te slagen. Niet voor niets heet het The Hardest Puzzle Ever.

Esquire The Hardest Puzzle Ever voor iPad menuDe moeilijkste puzzel ooit. Moeilijker nog dan de Rubik’s Cube. Daar mikt de Amerikaans editie van het mannenblad Esquire op met haar recent uitgebrachte iPad-applicatie The Hardest Puzzle Ever. Het lijkt in opzet wel wat op de bekende bont gekleurde kubus, maar het draaiprincipe werkt net even anders. Je hebt zes kanten met foto’s die allemaal een keer naar voren moeten komen en dat doe je door constant twee kubussen tegelijk te kantelen. Er zijn vijf puzzels, maar de eerste is al zo lastig dat er slechts één gratis bij de applicatie wordt gedaan en dat nog een gulle gift lijkt.

De vlakken zijn kubusvormig en dus kun je zes verschillende afbeeldingen uit de puzzel halen. Je mag alleen twee kubussen tegelijk selecteren en omdraaien. Dat kan lastige situaties opleveren, zeker als in het probeerlevel al drie van de vier kubussen in een foto al goed liggen en de laatste niet. Het is beslist geen eenvoudig puzzelspel, maar dat was natuurlijk al te destilleren uit de naam van de app.

Is er al iemand in de puzzel geslaagd? Laat het ons weten.

Downloaden: Esquire’s The Hardest Puzzle Ever (gratis)

Esquire The Hardest Puzzle Ever voor iPad gevorderden

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2011, 18:01
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.