ERA WoonWens geeft tips voor een leuker huis

ERA WoonWens is het klantenblad voor de makelaars die bij de ERA Makelaarsgroep zijn aangesloten. Het tijdschrift is nu ook op de iPad te lezen.

era-woonwensSteeds meer organisaties brengen hun bedrijfsblad uit als iPad-magazine. Zo ook ERA, een landelijke organisatie van makelaars die voor klanten het tijdschrift ERA WoonWens uitgeeft. Om dit blad te lezen hoef je niet meer het kantoor van de makelaar binnen te sluipen (met kans op een verkoopgesprek, waarop je niet zit te wachten), maar je kunt lekker anoniem thuis op de bank het blad downloaden op je iPad. ERA WoonWens is in essentie een marketingblaadje, maar bevat toch ook veel nuttige tips voor mensen die hun koop- of huurhuis leuker willen maken.

Zo zijn er tips voor het slimmer inrichten van je huis en klustips om een lelijke radiator te voorzien van een designbehuizing. Ook kun je informatie lezen over de toekomstige verhoging van de overdrachtsbelasting (die vanaf juli weer omhoog gaat naar 6%) en kun je lezen wat de makelaars zoal doen met social media. ERA is niet hetzelfde als NVM. ERA is een samenwerkingsverband van makelaars dat in 1971 in de VS ontstond en dat meer gericht is op onderlinge samenwerking. De NVM is een overkoepelende makelaarsorganisatie voor heel Nederland, gericht op o.a. kwaliteitsbevordering. ERA Makelaars moeten in Nederland ook lid zijn van de NVM.

Downloaden: ERA WoonWens (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2012, 17:04
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.