Eerste trailer van nieuwe Fast & The Furious-game op de iPad

The Fast Five is het vijfde deel van de films The Fast & The Furious en wordt door Gameloft als spel uitgebracht op de iPad. De game komt een week eerder uit dan de film over straatraces, die op 4 mei 2011 verschijnt.

Fast Five voor iPadEen nieuw deel in de filmreeks over straatraces, The Vast & The Furious. The Fast Five heet alweer de vijfde telg van The Fast & The Furious en de bekende speluitgever Gameloft maakt er een spel van. Die komt op 28 april uit voor zowel de iPad als iPhone en Android. In het spel trap je op het gaspedaal in zonovergoten gebieden vol benauwde wegen en jumps. De botspartijen zijn in de zonet vrijgegeven trailer al flink van de partij.

De film The Fast Five komt op 4 mei in de Europese bioscopen, een week later dan het spel dus. Het is niet bekend of de hoofdrollen van Vin Diesel en Paul Walker ook terug te zien zijn in de iPad versie van The Fast Five. Wel volgt de game het verhaal van de film. Ook hier speel je Brian ‘O Connor en moet je je reputatie verhogen door vervaarlijk te straatracen.

Hoewel het niet als zodanig is benoemd door Gameloft, wijst de onderstaande trailer vanwege de beeldverhoudingen erop erop dat onderstaande trailer beelden bevat van de iPad (2) versie. Het ziet er alvast kleurrijk uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2011, 14:22
Categorie Games
Onderwerpen asphalt, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.