Eej Lullo, Jiskefet is nu beschikbaar op de iPhone

Ter ere van het laatste concert 'Heb je nog geneukt' op 3 april in de HMH heeft IceMobile een nieuwe iPhone-applicatie gemaakt van Jiskefet. Hierin kun je uitspraken en afleveringen van de serie uit de jaren 90 terugzien.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Jiskefet op de iPhoneTer ere van het laatste concert ‘Heb je nog geneukt’ van 4 tot en met 8 april in de HMH heeft IceMobile een nieuwe iPhone-applicatie gemaakt van Jiskefet. Jiskefet is een humoristische, absurdistische serie uit 1990. In de serie worden voornamelijk losse sketches gedaan. In 2005 zijn de heren er mee gestopt, maar doen af en toe nog wel eens een optreden. Zo ook in de HMH binnenkort. Een veelvoorkomend woord in de iPhone-applicatie is Lullo, en woord voornamelijk bekend uit deze serie.

De applicatie biedt de mogelijkheid om bepaalde uitspraken terug te kijken. Heb je een uitspraak geselecteerd, dan zie je alleen een mond die de uitspraak doet. Enige nadeel is hier dat je deze tijdens het afspelen niet kunt stoppen. Naast de uitspraken kun je ook zelf lullo’s in de iPhone-applicatie zetten. Hiervoor maak je gebruik van je contactenlijst. Eenmaal een keus gemaakt kun je deze vanuit de applicatie bellen, smsen en emailen.

Misschien wel de leukste feature van de applicatie zijn de afleveringen van enkele sketches die je terug kunt kijken. Er zijn 9 verschillende sketches beschikbaar. Na het aantikken van een aflevering wordt deze dan pas opgehaald en afgespeeld. De afleveringen staan niet op je iPhone; om de afleveringen te bekijken heb je dus een internetverbinding nodig. De beschikbare afleveringen zijn: Vietnamees, Escort, Haar in mijn glas, Boek, Ajax, Kater, Pizza, Feest en Manolo. Het is niet mogelijk om kaartjes te bestellen vanuit de applicatie.

Jiskefet heeft ons verteld dat er een extra concert is ingelast op 3 april. Bestel hier je tickets

Downloaden: Jiskefet (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2010, 21:09
Categorieën Amusement, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.