eBook to Images: boeken lezen op iPhone en iPod

Met de handige tool eBook to Images kun je pdf-bestanden omzetten naar JPG- of PNG-afbeeldingen, zodat je boeken en andere teksten op het scherm van je iPhone of een doodgewone iPod kunt lezen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

eBook to ImagesAls je graag boeken of andere teksten leest, dan heb je op de iPhone verschillende mogelijkheden om ze op je scherm zichtbaar te maken. Bijvoorbeeld door ze te uploaden naar Readdle, door ze als Word-document naar jezelf te mailen of door gebruik te maken van de boekapplicatie in Installer.app of door iPhone eBook te installeren. Werkt prima, maar misschien is eBook to Images wel zo makkelijk. Dit Windows-tooltje haalt de tekst uit PDF-bestanden en zet het om naar afbeeldingen, die je op de iPhone en iPod kunt bekijken.


Het voordeel van eBook to Images is dat het op alle iPods met fotofunctie werkt. De software is 500 kB groot en stelt je in de gelegenheid om vooraf de grootte van je scherm in te stellen, het lettertype en de loettergrootte te kiezen. Je kunt de software downloaden bij MerlinSoftware.com. Door de gekozen oplossing is eBook to Images ook geschikt voor andere apparaten waarop je afbeeldingen in PNG- en JPEG-formaat kunt bekijken. Zelfs de tekstrichting (liggend of staand) kun je instellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 17:08
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.