Djay ondersteunt iOS 5 en iCloud na update

De iPad-app Djay heeft een grote update gekregen waarin je mixen in Djay vanaf de iPad naar de iPhone en de Mac kan doorgeven, en andersom. Zo kun je altijd verder gaan met je dj-set.

Djay iPad app mixen mengtafelsDjay heeft een belangrijke update gekregen. De applicatie waarin je je eigen muziekbibliotheek op de iPad kan mixen en bewerken, ondersteunt nu zowel iCloud als iOS 5. Vooral de eerste is belangrijk: daardoor kun je nu je mixen en hun instellingen syncen tussen alle versies van Djay-apps op de iPad, Mac, iPhone en iPod touch. Ook werkt de app daardoor samen met de David Guetta Edition. Onder de iOS 5-ondersteuning valt vooral verbeterde AirPlay-functionaliteit en het weergeven van je huidige track op het lockscreen.

Andere grote nieuwigheden van versie 1.4 zijn de ondersteuning van kopiëren en plakken uit andere muziekapplicaties en het laden van eigen opnames op de mixtafels, waarmee je die net als de muziek uit je muziekbibliotheek ook gewoon kan mixen en finetunen. Djay voor iPad professioneel mixenDaarnaast kun je de nummers die op je iPad staan sorteren op Beats Per Minuut (BPM). Zo kan je jezelf geforceerde overgangen besparen omdat een nummer toch een stuk langzamer blijkt dan je had verwacht.

Er zijn nog veel meer verbeteringen in Djay doorgevoerd, maar de meeste ervan doen vermoedelijk vooral een belletje rinkelen bij mensen die thuis zijn in de muziekmixerij. Er zijn nieuwe manuele FX-filters: Flanger, Phaser, Echo, Gate, Bit Crusher, High Pass Filter en Low Pass Filter. Nieuwe Instant FX zijn Absorb, Drift, Sway, Crush, Punch en Twist. Een 2D FX Pad maakt de lijst met nieuwigheden af.

Djay is niet de goedkoopste muziekmixer op de iPad, maar wordt wel alom geprezen. Zo won de applicatie een Apple Design Award en zijn gebruikers er zeer over te spreken.

Downloaden: Djay (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2011, 15:24
Categorie Muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.