DisplayLink voor iPad vandaag gratis (Windows)

DisplayLink is een app waarmee je je iPad als tweede scherm voor je Windows-computer kunt gebruiken. DisplayLink is tijdelijk gratis.

displaylink ipadDisplayLink is een app die korte tijd gratis te downloaden is. Met deze app kun je naast je Windows-scherm de iPad gebruiken als een tweede scherm. Je kunt daarna extra ruimte vrijmaken op het scherm van je desktop of notebook. Bij gebruik van de iPad als tweede scherm, heb je interactieve functies tot je beschikking.

Je kunt een browservenster, je e-mail, sociale netwerkapps of andere zaken op je iPad-scherm ‘parkeren’, zodat ze niet langer in de weg zitten bij je normale werk. DisplayLink kost normaal €1,59 maar is nu gratis te downloaden.

De app is gratis vanwege het Britse koninklijke huwelijk. Om te gebruiken moet je de bijbehorende app op je Windows-computer installeren. Daarna installeer je de DisplayLink iPad-app en je kunt beginnen. Geschikt voor Windows 7, Vista en XP. Zelfs de echte Window 7 Aero-mode wordt ondersteund. De app herkent de apparaten en maakt automatisch verbinding

Downloaden: DisplayLink (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 19:28
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.