Digital Life brengt iPad-app uit

Digital Life heeft een iPad-applicatie uitgebracht, waarmee je het entertainment-nieuws van deze Nederlandse website ook op je iPad kunt lezen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

digital life ipad iconDigital Life heeft een iPad-applicatie uitgebracht. Deze bevat alle nieuwsberichten die op de website zijn verschenen over (home) entertainment en aanverwante onderwerpen. De onderwerpen zijn per categorie ingedeeld, met de mogelijkheid om ook het nieuws in alle categorieën te bekijken. Om het lezen nog prettiger te maken zijn bijzondere achtergrondafbeeldingen opgenomen. Deze achtergronden kunnen gaandeweg ook worden vervangen door advertenties, want dat is één van de sponsormogelijkheden (naast advertorials). Digital Life is een website van uitgeverij IDG, waar je nieuwtjes, recensies, vooruitblikken, video’s en acties rondom internet, gadgets, games, muziek en films vindt.

De app is gratis. Met een filter geef je aan of je de rubrieken Internet, Gadgets, Games, Film of Muziek wel of niet wilt zien. Er was al een iPhone- en Android-app beschikbaar.

digital-life-ipad

Downloaden: Digital Life (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2011, 22:51
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.