Demo van Super Monkey Ball duurt nog even

Other Ocean ontwikkelt voor SEGA het spel Super Monkey Ball voor de iPhone. De demo komt over een paar maanden; wanneer het volledige spel beschikbaar is kan SEGA nog niet zeggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Super Monkey BalliPhoneclub-bezoeker Leduc stelde voor om aandacht te besteden aan de demo van Super Monkey Ball, maar eigenlijk hadden we een beetje twijfels bij het nieuwtje. De demo komt pas over een paar maanden beschikbaar, zo heeft Andrew Ayre, directeur van Other Ocean Interactive bekendgemaakt. En dan duurt het nog even voordat de volledige versie er is.


Other Ocean ontwikkelt het spel in samenwerking met SEGA. Een demonstratie werd tijdens Apple’s iPhone SDK-evenement al getoond, waarbij ook enthousiast werd geroepen hoe snel je applicaties voor de iPhone kunt ontwikkelen. De demo die tijdens het evenement werd getoond was blijkbaar geen echte demo, of in ieder geval eentje die niet goed genoeg is voor het algemene publiek.

Gek genoeg komt bij het daadwerkelijk ontwikkelen toch wat meer tijd kijken. SEGA heeft nog geen officiële releasedatum voor de volledige versie van Super Monkey Ball voor de iPhone bekendgemaakt, maar reken niet op een spoedige release als de demo nog enkele maanden in beslagneemt. Toch is Other Ocean enthousiast over het ontwikkelen met de iPhone SDK: “Apple’s SDK is extreem ontwikkelaarsvriendelijk, en de iPhone, met z’n accelerometer, is het perfecte platform voor Super Monkey Ball”, zegt technisch directeur Gordon Wood van Other Ocean. “De iPhone wordt een belangrijke speler in de handheld-gamesmarkt en ze zijn verheugd dat we in de eerste groep zitten die games voor het apparaat gaan ontwikkelen”.

Je kunt al wel een filmpje van de game bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 19:33
Categorie Games
Onderwerpen game, sdk, super monkey ball
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.