Decider App helpt met het maken van beslissingen

Decider is een Nederlandse app waarmee je makkelijker beslissingen kunt nemen. Je schrijft bij elke beslissing welke voor- en nadelen eraan vastzitten.

deciderDecider App is een nieuwe app die je helpt om beslissingen te nemen. De Engelstalige app is gemaakt door een Nederlandse ontwikkelaar en is bedoeld om alle beslissingen vast te leggen die je moet nemen. Je schrijft voor- en nadelen op van elke beslissing en geeft hieraan een bepaald gewicht. Zo bepaal je snel wat het belangrijkste voor je is en dus welke beslissing het meest gunstig is. Door de beslissingen en de voor- en nadelen op te schrijven hoef je er niet steeds mee in je hoofd rond te lopen. Impulsieve beslissingen nemen hoeft ook niet meer.

De ontwikkelaar raadt aan om de app regelmatig te gebruiken, maar er geen obsessie van te maken. Je kunt beginnen met drie voor- en nadelen bij elke keuze. Daarna koppel je er een gewicht aan, waarbij je de app gerust een tijdje mag wegleggen om over je opties na te denken. Je hebt dan ook de tijd om een paar belangrijke mensen in je leven te raadplegen. Na een paar dagen ga je verder en werk je steeds dichter naar een beslissing toe. Je hoeft niet steeds opnieuw te beginnen, zoals je normaalgesproken doet als je over een beslissing zit te dubben.

decider appDecider is duidelijk niet een simpel beslishulpje die je een ‘Yes’, ‘No’ of ‘Maybe’ levert door een dobbelsteen te laten rollen. De verschillende overwegingen spelen in deze app duidelijk een rol. De beslissingen waar Decider mee helpt kunnen heel triviaal of bepalend voor de rest van je leven zijn.

De ontwikkelaar geeft 5 promocodes weg via ons Facebook-account.

Downloaden: Decider App (€3,99 – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2011, 21:29
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.