Dark Nebula voor iPad opnieuw uitgebracht met nieuwe levels

Dark Nebula voor iPad is opnieuw uitgebracht als nieuwe game-app voor iPad en iPhone met Retina-beelden en 12 compleet nieuwe levels.

Dark Nebula logoHet was een tijd stil rond Dark Nebula, het spel waarin je door allerlei pittige doolhoven zweeft door de iPad te kantelen. Dark Nebula HD is inmiddels uit en bevat oude en nieuwe levels. Opnieuw ga je langs obstakels, deuren en pak je power-ups om jezelf door het level te loodsen. De app is geschikt voor de iPad en iPhone, heeft Retina-beelden en is vanzelfsprekend geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5.

Dat je een spel kunt spelen door de iPad te bewegen leidde een tijd terug tot veel spellen met balletjes in doolhoven. Super Monkey Ball van Sega was een populair spel in dit genre en Dark Nebula wist ook vele gamers te vermaken. Na een deel twee werd het lange tijd stil rondom deze geliefde serie. Door het grote aanbod leek het genre zo overbevolkt dat het nieuwe er weer een beetje af was. Inmiddels heeft ontwikkelaar Free Lunch Design de draad weer opgepakt en ziet het weer ruimte in de App Store. Het resultaat is de app Dark Nebula HD, een soort heruitgave van de originele game in een nieuwe vorm.

De fans van het origineel kunnen in deze game elf levels van het eerste deel spelen in de nieuwe hogere resolutie en daarnaast aan de slag gaan met twaalf geheel nieuwe levels. Voor de ervaren spelers zit er ook een Expert-stand in. De ontwikkelaar werkt ook aan nieuwe delen en wil de serie daadwerkelijk voortzetten. Of dit met een in-app aankoop of met een apart te downloaden app gebeurt, is nog niet bekend.

Momenteel is Dark Nebula HD te koop voor de helft van de gewone prijs. Kijk goed of de aanbieding nog geldt als je het spel wilt aanschaffen.

Downloaden: Dark Nebula HD (€0,89, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2013, 12:24
Categorie Games
Onderwerpen dark nebula, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.