Daphneé HD: je eigen Franse lerares

Daphneé HD is een aantrekkelijke Franse lerares die je leert hoe je de taal van de liefde spreekt. Ze praat tegen je, waarna je uit een optiemenu kunt kiezen wat je het beste kunt zeggen.

Daphnee HDDigitale lessen zijn een onpersoonlijke, anonieme manier van leren. Je wordt getoetst door je computer, zonder ooit het gezicht te zien van degene die je maandenlang lesgeeft. Daphneé HD probeert daar verandering in te brengen. De app bevat een zestal lessen voor het leren van de Franse taal, maar met een twist: Dapheé, een aantrekkelijke Franse lerares, geeft je les in flink aantal vooraf opgenomen video’s. Daphneé kwam een tijd geleden uit voor de iPhone, maar is nu ook op de iPad beschikbaar.

De zes lessen in Daphneé HD plaatsen je allemaal op een specifieke plek waar je Frans moet spreken. Zo leer je hoe je in een restaurant een bestelling maakt, hoe je een galerij-opening overleeft en zelfs hoe je een dame (of heer) uit Parijs het hof maakt. Daphneé duikt in haar rol en praat me je, waarna jij een keuze kunt maken uit drie antwoorden wanneer ze je iets vraagt. Maak je minder fouten, dan scoor je hoger aan het einde van de les.

Downloaden: Daphneé HD (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2011, 10:40
Categorie Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.