Couch Music Player wil huiskamerjukebox voor iPad-muziek zijn

Couch Music Player is een muziekapp voor de iPad, waarmee je een eindeloos aantal afspeellijsten kunt maken van je muziekcollectie. Geschikt voor het hele gezin.

couch music playerCouch Music Player is een pas verschenen muziekapp voor de iPad. Je kunt er een onbeperkt aantal dynamische afspeellijsten mee maken, zodat je de muziek steeds kunt aanpassen aan de sfeer. Zo maak je van de iPad een jukebox die door meerdere mensen te bedienen is. Je gebruikt Couch Music Player zoals de naam al aangeeft: onderuitgezakt op de bank. De makers van Couch Music Player hebben de app daaraan aangepast.

Je kunt meerdere wachtrijen aanmaken door te vegen over een muzieknummer uit je muziekbibliotheek. Je kunt zoveel wachtrijen maken als je wilt, dus iedereen in het gezin kan eigen afspeellijsten maken. Met twee vingers veeg je door de lijsten en met een schuifbalk blader je vooruit en achteruit door de nummers. Voor spelen, pauzeren en stoppen zijn er ook simpele vingerbewegingen.

Er zit ook een functie in om albumhoezen schermvullend te bekijken. De app is geschikt voor gebruik thuis, maar ook voor feestjes. Sinds de app een paar dagen geleden verscheen is er nu een kleine bugfix-update uitgekomen, waarin de eerste kleine foutjes zijn opgelost.

Downloaden: Couch Music Player (€1,79, iPad, iOS 5.0+)

couch music player ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2013, 8:46
Categorie Muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.