Construction Simulator 2014: bedien vrachtwagens en heftrucks op iPad

Construction Simulator 2014 voor iPad en iPhone is een feest voor liefhebbers van graven, trucks, shovels en heftrucks.

Construction Simulator 2014 iPad headerDe fan van bouwprojecten en indrukwekkende machines kan zijn hart ophalen. Construction Simulator 2014 is uitgekomen op iPad en iPhone. In het spel bedien je een takelwagen, kraanwagen, heftruck, cementwagen, shovel, graafmachine en meer. En dat niet alleen: je laat de gevaartes los in een open spelwereld waarin je zelf bepaalt wat je doet en met welk voertuig je onderweg gaat. De game ziet er bovendien fraai uit in 3D.

Construction Simulator 2014 heftruck vrachtwagenConstruction Simulator 2014 geeft je een aardige rol. Je bent eigenaar geworden van een constructiebedrijf en zo heb je de unieke kans aan te modderen wat je maar wilt. Door klussen aan te nemen met voertuigen verzamel je geld dat je aan andere, nieuwe voertuigen kan uitgeven. Als dat je te langzaam gaat, kan je ook nieuwe machines van Liebherr, Mann en Still kopen met geld uit in-app aankopen.

Het spel laat zich besturen met kantelbewegingen of met pookjes in beeld. Elk voertuig gedraagt zich weer totaal anders en vergt de nodige gewenning: het optillen van een container met een vrachtwagen is totaal andere koek dan bulten zand verplaatsen met een graafmachine. Het vergt even wat tijd om de voertuigen onder de knie te krijgen, iets wat de fan van Simulator-games nog nooit heeft tegengehouden. Het geluid van de machines is niet altijd even indrukwekkend, maar de gedragingen van kranen, gravers en shovels zijn erg aardig. Het spel maakt een aardig realistische indruk, zonder te verzanden in ingewikkelde controlepanelen waar je dagenlang oefenen voor nodig hebt.

Indrukwekkend aan Construction Simulator 2014 voor iPad en iPhone is de vrijheid die je hebt. Je kan je verplaatsen in een volledig open wereld, ziet waar je bent met een kaart rechtsboven in beeld en kan klussen aannemen met elke machine. Geen verplichtingen, maar doe-maar-iets. Dat maakt het echt een speeltuin voor de liefhebber.

Downloaden: Construction Simulator 2014 (€2,69, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2013, 12:13
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.