Complete: meerdere projecten beheren op je iPad

Complete is een app waarmee je projecten kunt beheren. Je kunt meerdere projecten managen met meerdere subtaken. Er is een wachtwoordfunctie om af te schermen voor vreemden.

complete ipadComplete is een projectmanagement-app voor mensen die aan meerdere projecten werken. De app helpt je bij het stellen van prioriteiten, geeft overzicht van de status van je projecten en geeft je ook de mogelijkheid om ideeën vast te leggen, die je later van pas komen. In Complete leg je een lijst vast van punten waar je later aan wilt werken, zodat je ze niet langer in je hoofd hoeft te bewaren. De app kan niet synchroniseren met zakelijk gebruikte projectmanagement-software en is daardoor misschien niet zo geschikt voor gebruik in bedrijven. Maar voor je eigen projecten die je bijvoorbeeld als freelancer voor klanten uitvoert, is het wel geschikt.

Je kunt de app afschermen met een wachtwoord. Er zijn repeterende taken mogelijk, meerdere projecten met meerdere subtaken, je kunt vlaggetjes zetten bij belangrijke taken en notities toevoegen aan een bepaalde subtaak. Geen hoogvlieger met functies die nog nooit eerder zijn vertoond, maar als je een projectmanager met alle gangbare functies zoekt, is Complete een

Downloaden: Complete (€3,99)

complete ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2011, 16:23
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.