Clean My Screen: likt je iPhone schoon

Clean My Screen is een leuke maar zinloze applicatie waarmee je het scherm kunt laten schoonlikken door een hond of ander huisdier.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

HeaderIn het kader van grappig maar volledig zinloos is de applicatie Clean My Screen in de App Store verschenen. Met Clean My Screen kun je je iPhone scherm laten schoonlikken door je favoriete huisdier. Waarom vraag je je af? Geen idee, maar voor heel even is het best grappig. Wanneer je Clean My Screen start vind je de standaardachtergrond die je in het screenshot hiernaast ziet. Wanneer je op de afbeelding klikt wordt deze schoongelikt door de hond Pepper. Leuker is het natuurlijk om een eigen afbeelding te gebruiken in combinatie met je favoriete huisdier. Dit doe je door op het camera-icoon te klikken, ook kun je er dan voor kiezen om een nieuwe afbeelding met de camera te maken. De instellingen van de applicatie zijn simpel, je kunt hier enkel de transparantie instellen van de gebruikte afbeelding. In het filmpje (te zien hieronder) geven de makers een voorbeeld waarbij ze een screenshot van het home-scherm van je iPhone gebruiken als afbeelding om schoon te likken.

Wanneer je nu je iPhone geeft aan de nietsvermoedende gebruiker en deze op het scherm drukt gebeurt er iets dat hij niet zal verwachten… Misschien is het voor die gimmick nog de leukste toepassing. Je kunt kiezen uit vier verschillende huisdieren die deze belangrijke taak mogen uitvoeren. Zo zijn daar de katten Velvet en Orson en vuilnisbakkie Pepper en Sint Bernard Audrey. Waarschijnlijk is de applicatie toch vooral bedoeld voor het dierenliefhebbende of vrouwelijke gedeelte van de iPhone gebruikers. Waar ondergetekende er niet echt de lol niet van in kon zien verscheen er bij het tonen van de app aan de dierenliefhebster in huis een grote glimlach op het gezicht. Zinloos maar grappig dus. Of je er 0,79 euro voor overhebt is een tweede natuurlijk.


Hieronder vind je een filmpje van de maker met alle mogelijkheden van Clean My Screen:

Clean My Screen is verkrijgbaar voor 0,79 euro in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.