Chillingo’s Mad Wheels in de App Store verschenen

Mad Wheels is een nieuwe game van Chillingo, waarbij je zo destructief mogelijk gaat racen. De game is in top-down perspectief met 3D-omgevingen. Je kunt een Championship Mode spelen of via Wi-Fi tegen anderen racen.

mad-wheels-hdHou je van top-down racespelletjes zoals Death Rally of Reckless Racing, dan is Mad Wheels misschien ook iets voor jou. De game van Chillingo verscheen vannacht in de Europese App Stores en is verkrijgbaar in een iPhone- en iPad-variant. Ondanks het top-down perspectief is er toch gezorgd voor een 3D-effect, waarbij de autootjes schuin van bovenaf bekeken worden. Elke auto heeft andere eigenschappen qua aanvalskracht, vernietigingskracht en Super Special Power. Je beschikt over wapens waarmee je je tegenstanders van de baan kunt blazen, zoals raketten, mijnen en geweren. Speel je de Championship Mode, dan moet je alle rondes spelen om alle medailles te verzamelen. Voor een snelle race tussendoor is er de Quick Race en er is ook een multiplayer-modus waarbij je via Wi-Fi kunt spelen.

Tijdens het racen zijn er power-ups te verdienen. De bediening van deze game is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Helaas moet je de iPhone- en iPad-versie van deze game afzonderlijk downloaden en moet je dus ook tweemaal afrekenen.

Downloaden: Mad Wheels HD voor iPad (€1,59) en Mad Wheels voor iPhone (€0,79)
Ook genoemd: Death Rally (universeel) en Reckless Racing HD (iPad)

mad-wheels-multiplayer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 12:39
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.