Chalkboard Stunts: racegame met fysieke puzzels

Chalkboard Stunts is een game waarbij je een autootje over een parcours moet laten racen en daarbij rekening moet houden met de wetten van de zwaartekracht. De game is in een schoolbordstijl getekend.

chalkboard stunts iphoneOp het eerste gezicht lijkt Chalkboard Stunts wel afkomstig uit de keuken van Flight Control. Dit is echter een fysieke puzzelgame waarbij je een autootje zo snel mogelijk op de plaats van bestemming moet zien te krijgen. De game is uitgevoerd in een schoolbordstijl met een gameplay die lijkt op JellyCar. Doel van de game is om je auto over het parcours te rijden, richting de finish.

Met knoppen aan de zijkant van het scherm bestuur je de auto en door op het scherm te tappen maak je een sprong. Gaandeweg komen er meer obstakels, loopings en hellingen op het parcours waardoor je steeds meer rekening moet houden met de wetten van de zwaartekracht.

chalkboard stunts iphoneOntwikkelaar Manta Research heeft ook een level-editor toegevoegd, zodat je je eigen levels kunt maken. Heb je daar geen zin in, dan zijn er ook meer dan 100 levels van anderen om te downloaden. Chalkboard Stunts is een voorbeeld van zo’n spelletje waar je helemaal verslaafd aan kunt raken en die je na een paar weken weer aan de kant zet, omdat er weer een andere leuke game beschikbaar is gekomen. Chalkboard Stunts wordt gemaakt door dezelfde ontwikkelaar die ook AppSniper op de markt brengt, een applicatie waarmee je goedkope en afgeprijsde iPhone-applicaties kunt vinden.

Downloaden: Chalkboard Stunts (€0,79 – ook in gratis Lite-versie)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2010, 17:02
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.