Categories: organiseer je geïnstalleerde applicaties in mappen (Cydia)

Categories is een nieuwe applicatie, verkrijgbaar via Cydia. Hiermee kun je mappen op je springboard aanmaken, zodat je de geïnstalleerde applicaties wat beter kunt organiseren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Categories in CydiaEen van de vervelende eigenschappen van de iPhone is dat alle geïnstalleerde applicaties op het springboard terechtkomen. Je kunt de iconen handmatig naar verschillende pagina’s slepen, maar zodra je een update van een applicatie installeert of een restore moet uitvoeren, gaat de indeling alweer verloren. De nieuwe applicatie Categories 2.00b lost dat probleem gedeeltelijk op: je kunt met Categories verschillende mappen op je springboard aanmaken. Daar kun je de iconen naartoe slepen, zodat het allemaal wat opgeruimder eruit ziet.

Op deze manier kun je ook beter een onderscheid maken tussen jailbreak-applicaties en applicaties die je via de App Store hebt geïnstalleerd.
BigBoss stelde eerder al een betaversie van Categories beschikbaar; na 800 installaties zonder noemenswaardige problemen besloot hij om Categories ook gewoon via Cydia aan te bieden (uiteraard via de BigBoss-source), al kan er nog steeds wel iets misgaan. De beschikbaarheid via Cydia betekent ook, dat je een iPhone met jailbreak nodig hebt.

Meer info: Sleepers.net
Dankjewel, Dennis!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2009, 16:46
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.