Bump-app kan nu Dropbox-bestanden uitwisselen

De Bump-app voor de iPhone heeft een update gekregen. Er zit eigenlijk maar één verbetering in, maar wel eentje die erg handig kan uitpakken. Met Bump kun je voortaan Dropbox-bestanden bumpen. Uitwisselen dus, waarbij je de iPhones tegen elkaar laat botsen. Bij de update naar 3.5 introduceerde Bump al het uitwisselen van bestanden die lokaal […]

bump-appDe Bump-app voor de iPhone heeft een update gekregen. Er zit eigenlijk maar één verbetering in, maar wel eentje die erg handig kan uitpakken. Met Bump kun je voortaan Dropbox-bestanden bumpen. Uitwisselen dus, waarbij je de iPhones tegen elkaar laat botsen. Bij de update naar 3.5 introduceerde Bump al het uitwisselen van bestanden die lokaal op je iPhone staan, zoals video’s, documenten en spreadsheets. Vanaf nu mogen de bestanden ook op Dropbox staan. Je opent Bump, houdt de iPhone stevig vast en botst met je hand tegen de iPhone-hand van een andere gebruiker. Heeft die persoon ook de Bump-app geopend, dan komt het Dropbox-bestand vanzelf binnen.

Oorspronkelijk is Bump een app om makkelijk adreskaartjes te kunnen uitwisselen. Later kwamen er foto’s en bestanden bij. Heb je meerdere iOS-apparaten, dan synchroniseert Bump de info onderling. Bumpen naar je computer kan ook: ga naar http://bu.mp in de webbrowser op je computer en bump met je iPhone op de spatiebalk.

Downloaden: Bump (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2013, 9:30
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.