Bridge in een flits 2: leer bridgen op de iPad

Bridge in een Flits 2 leert je bridgen via een iPad-cursusboek. Voormalig wereldkampioen Berry Westra helpt je het bridgespel onder de knie te krijgen, waarbij rekening wordt gehouden met de regels van bridgeclubs.

bridge-in-een-flitsBridge is een kaartspel dat niet iedereen zal aanspreken. Maar mocht je plannen hebben om je helemaal in de wereld van het bridgen te storten, dan helpen de boeken Bridge in een Flits 1 en 2 je op weg. De Nederlandse oud-wereldkampioen Berry Westra helpt je in de cursus op weg om het bridgen onder de knie te krijgen. Het vorig jaar verschenen deel 1 van de serie bleek in een enorme behoefte te voorzien. Het tweede deel in deze serie is net in de App Store verschenen. In dit app-cursusboek leer je meteen de conventie ‘vijfkaart-hoog’, wat beter aansluit op de speelwijze die bij bridgeclubs gebruikelijk is.

De prijs (€9,99) is voor een app wat aan de hoge kant. Maar – redeneert uitgeverij Divo – voor de papieren versie ben je €13,99 kwijt en daarin kun je veel lastiger in de tekst zoeken. Het tweede deel van ‘Bridge in een Flits’ gaat in op het bieden na een stoorbod, het onderzoeken van slemkansen en populaire conventies als het negatief doublet en de vierde kleur. Mocht je er met de app toch niet helemaal uitkomen, dan kun je ook een bridgecursus volgen bij de uitgever van het boek, Jan van Die.

Downloaden: Bridge in een Flits 2 (€9,99)
Ook verkrijgbaar: Bridge in een Flits 1 (€9,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2012, 15:55
Categorieën Amusement, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.