Bordspel Cluedo komt naar de iPhone als CLUE

CLUE is een nieuwe game van Electronic Arts, waarbij je net als in Cluedo een moord moet proberen op te lossen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

clueElectronic Arts organiseerde vandaag een persbijeenkomst over de SIMS3. De Symbian-versie was er al wel te spelen, maar nog niet de iPhone-versie die rond 2 juni komt. Inmiddels gaat het bedrijf maar door met het lanceren van nieuwe games. De nieuwste is CLUE, een game in de stijl van het bordspel Cluedo, waarbij je een moord moet oplossen.

CLUE heeft een hedendaagse aankleding gekregen met cartoonversies van Scarlet, White, Peacock, Mustard, Plum en Green – de potentiële moordenaars. Doel van het spel is om te achterhalen wie de moord heeft gepleegd en met welk wapen: het scheermesje, vergif, een kandelaar of een pistool. Speur door de kamers en probeer de dader te ontmaskeren!

CLUE is binnenkort te spelen op de iPhone en iPod touch. De game is aangepast aan de touchscreenbediening van de iPhone: door te swipen en te tappen zoek je naar aanwijzingen en wapens. Ook vraag je verdachten naar hun alibi, probeer je aan de hand van hun lichaamstaal te achterhalen of ze iets te verbergen hebben en leg je op de Crime Map vast welke vermoedens je hebt.

Meer info: CLUE (EA Mobile)

cluedo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.