Boat Mania: waarom zelf bedenken als Harbor Master het al bedacht heeft?

Boat Mania is een nieuwe game voor de iPhone, die verdacht veel lijkt op Harbor Master. Net als bij Harbor Master (en in de lijn van Flight Control) moet je boten naar een haven slepen, de vracht lossen en daarna weer wegsturen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

boat maniaEr zijn mensen die Harbor Master een kloon van Flight Control vinden. Het valt ook niet te ontkennen dat in ieder geval het spelidee van het populaire vliegspelletje is afgekeken. Maar de kloonmaker krijgt nu zelf te maken met een kloon: Boat Mania. Net als in Harbor Master moet je schepen naar havens leiden en zorgen dat ze niet met elkaar botsen. Er zijn drie, verschillende gekleurde pieren in de haven. Elke boot moet naar de pier in de juiste kleur worden geleid.

Er verschijnt een rood cirkeltje rondom de boten wanneer ze te dicht bij elkaar komen. Er zijn tien levels in de game, met verschillende doelen. Na 150 boten heb je alle munten verzameld.

De game verschilt op een paar punten wel van Harbor Master, maar het spelidee is verder identiek. De prijs trouwens ook: €0,79. In Boat Mania moet je je schip over bepaalde schatten laten varen om extra punten te verzamelen. Ook kun je extra levens verzamelen door de reddingsboeien te raken. Leuk? Of gewoon een (lelijk gemaakte) kopie?

boat mania

Downloaden: Boat Mania (€0,79)
Meer info: Atom Software
Via: PR Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:45
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.