Belgische krant De Morgen vanaf vandaag op de iPad

De Morgen is als Belgische krant op de iPad verschenen. De oplossing is vergelijkbaar met De Tijd, waarbij je de krant op twee manieren kunt lezen: originele opmaak en tekstversie.

de morgen ipadDe Belgische krant De Morgen is vanaf vandaag op de iPad te lezen. De iPad-applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store van Apple, maar voor de losse kranten zul je moeten betalen. Qua technologie is deze app vergelijkbaar met de eerder gelanceerde iPad-app van De Tijd. De Morgen is een progressieve Vlaamse kwaliteitskrant die je op de iPad op twee manieren kunt lezen. Enerzijds is er de opmaak zoals je van een normale krant gewend bent en anderzijds is er een tekstversie. In beide gevallen heb je foto’s en grafieken tot je beschikking, die je in de fotobrowser schermvullend kunt openen.

Een losse krant kost doordeweeks €0,79 en €1,59 tijdens het weekend. Er zijn ook abonnementen mogelijk: een maandabonnement voor 14,90 euro, zes maanden voor 85 euro en een jaarabonnement van 149 euro. Gelukkig kun je eerst proberen, want de eerste vijftien kranten zijn volledig gratis te downloaden. Na die vijftien kranten moet je gaan betalen.

Een aparte functie in de app is de ‘live nieuws’-functie, waarmee je tijdens het lezen van de krant kunt overschakelen naar de nieuwsberichten van demorgen.be voor actuele aanvullingen op het gedrukte nieuws (dat altijd wat achterloopt op online).

Downloaden: De Morgen op de iPad (gratis – kranten voor €0,79 en €1,59)
Meer info: De Morgen
Tipgevers: Kurt, Luc en Ray

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2010, 19:12
Categorieën Belgische apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.