Batavia Stad levert 365 dagen modetips op de iPhone

Batavia Stad is een iPhone-app van de gelijknamige winkelcentrum bij Lelystad. De app levert stijladvies, waarna je in Batavia Stad kunt gaan winkelen. Ook de ledenkaart is vanuit de app te gebruiken.

batavia-stadHet winkelparadijs Batavia Stad heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht. De app ‘Batavia Stad’ levert 365 dagen per jaar mode-inspiratie. Met de app krijg je tijdelijk gratis styling-advies van een modestylist. Je maakt een foto van jezelf of van een kledingstuk en krijgt per e-mail advies van een stylist. Vervolgens kun je met de app op zak naar Lelystad gaan, om daar in Batavia Stad inkopen te doen. Batavia Stad heeft ook een ledenkaart, de B MEMBER CARD, die vanuit de app te gebruiken is.

batavia-stad-aanbiedingenJe hoeft geen plastic pasje op zak te hebben, maar laat bij een aankoop de barcode in de app scannen door een kassamedewerker. Het saldo wordt dan automatisch op jouw persoonlijke kaart gezet. Met de applicatie kun je ook op elk moment zien wat jouw saldo is. ‘Batavia Stad’ levert ook nieuws en koopjes voor liefhebbers van het winkelcentrum.

Ontwikkelaar XS2TheWorld leverde eerder heel verschillende apps, zoals 360 Video, een AR-app voor Hongkong en een reeks talenapps voor Teleac.

Downloaden: Batavia Stad (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2011, 13:22
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.