‘7 Habits of Highly Effective People’ van Stephen Covey nu als iPad-app

De 7 Habits of Highly Effective People van Stephen Covey is ruim 15 jaar na de lancering nog steeds een veelverkocht managementboek. Deze jubileumeditie bevat audiotracks en een nieuw voor- en nawoord.

7-habits-ipadAls je mensen vraagt om één managementboek te noemen, dan zal ‘The 7 Habits of Highly Effective People‘ geheid de winnaar zijn. Het boek van Stephen Covey dateert uit 1989 maar staat nog steeds hoog in de ranglijsten van bestverkochte boeken. Van het boek zijn meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht in 38 talen. Boodschap van het boek is dat zeer effectieve mensen een aantal gewoonten of routines hebben. Covey beschrijft die 7 eigenschappen aan de hand van voorbeelden. Het boek is nu ook als iPad-applicatie met tekst én audio verschenen.

highly-effective-peopleIn de app kun je alle hoofdstukken lezen of luisteren naar de audiotracks. Je kunt de hoofdstukken en audiotracks ook bookmarken of doorzoeken op trefwoord. Kom je inspirerende quotes tegen, dan kun je die via Facebook, Twitter en e-mail delen met anderen. De speciale ‘Anniversary Edition’ bevat een nieuw voorwoord en nawoord door de auteur, waarin hij ingaat op de vraag of de 7 eigenschappen die Covey in de vorige eeuw identificeerde nog steeds relevant zijn. Ook beantwoordt hij de meest gestelde vragen die hij de afgelopen 15 jaren heeft gekregen. Je kunt vrij door de app bladeren, zonder dat je de hoofdstukken in een vaste volgorde hoeft te lezen. Ook kun je bladeren naar onderdelen die je speciale interesse hebben, aan de hand van een lijst met kernconcepten.

Op de iPad is het boek in staande of liggende weergave te lezen.

Downloaden: 7 Habits of Highly Effective People (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2011, 16:33
Categorieën Boeken, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.