Back to the Future aflevering 1 gratis in App Store verkrijgbaar

De eerste aflevering van Back to the Future: The Game voor iPhone en iPad is gratis te spelen.

Back to the FutureDe eerste aflevering van iOS-avonturenspel Back to the Future is tijdelijk gratis in de App Store te downloaden. Op deze manier hoopt ontwikkelaar Telltale Games nieuwe spelers te lokken, die mogelijk de latere afleveringen vanuit de app kopen. Het Back to the Future-avonturenspel vindt plaats na de gelijknamige films. Je kruipt in de huid van Marty McFly, die met Doc Brown in een tijdreizende DeLorean op avontuur gaat. De game is ook voorzien van een update, waardoor de app voortaan universeel is en het retinascherm van de nieuwere iPads ondersteunt.


Fans van andere Telltale-spellen zal Back to the Future bekend voorkomen. Ook in deze game loop je rond in een 3D-omgeving, waar je objecten vindt en met personages praat om meer te weten te komen en puzzels op te lossen. De game zet een uitgebreid verhaal neer, dat de sfeer van de filmtrilogie op sommige momenten lijkt te evenaren. Dat is niet gek: acteur Christopher Lloyd (Doc Brown) en filmschrijver Bob Gale waren verwikkeld in de productie van het spel.

Heb je aflevering één van Back to the Future gespeeld, dan kun je in de App Store de latere delen kopen voor €2,69 per stuk. In totaal telt de game vijf afleveringen die het overkoepelende verhaal behandelen. Iedere aflevering biedt tussen de één en twee uur aan speeltijd.

Downloaden: Back to the Future: The Game (tijdelijk gratis, normaal €2,69, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 maart 2013 om 10:49
Categorie
Games
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.