Awards Hero Oscars Edition: voorspel met vrienden de Oscar-winnaars

Awards Hero: Oscars Edition is een onofficiële app waarmee je winnaars van de Academy Awards 2013 kunt voorspellen. Ook kun je een pooltje met vrienden opzetten en historische info opvragen.

awards-heroDe officiële Oscars-app is helaas niet in de Nederlandse App Store te krijgen en bovendien niet te gebruiken in Nederland. De livestreams en alle andere interessante content werken alleen als je op een Amerikaans netwerk zit. Maar gelukkig is er ook een alternatieve app, die eigenlijk veel leuker is. Awards Hero: Oscars Edition stelt je in staat om een pooltje op te zetten met vrienden om te kijken wie het beste de winnaars voorspelt. De Oscars Pool is alleen beschikbaar in de iPhone-versie, niet in de iPad-versie van deze universele app. Daarnaast bevat Awards Hero een boel informatie over de huidige genomineerden en winnaars uit het verleden. De informatie gaat tot 85 jaar terug.

Bij alle genomineerde films kun je trailers en filmposters zien, plus foto’s van de acteurs en actrices die eerder een Oscar hebben gewonnen. Je favoriete films kun je op Facebook en Twitter delen. De app kreeg op 6 januari z’n laatste grote update en dat wekt misschien de indruk dat de nominaties van 10 januari er nog niet in zitten. Maar gelukkig heeft de ontwikkelaar dat slimmer opgelost: als je de eerste keer de app opstart moet je de nieuwste info eerst downloaden.

Verder waarschuwt de ontwikkelaar van de app dat de app tijdelijk gratis is, maar dat is ‘ie al behoorlijke tijd: in februari 2012 werd de prijs verlaagd van €2,69 naar €0,00 en dat is sindsdien ook zo gebleven. Al weet je natuurlijk nooit wat de ontwikkelaar doet nu de Oscars weer helemaal actueel zijn.

Downloaden: Awards Hero: Oscars Edition (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2013, 18:22
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.