Atomic Web Browser voor de iPad krijgt scrollknoppen en nieuwe touchbewegingen

Atomic Web Browser, een webbrowser voor de iPad, heeft vandaag een update gekregen. Deze voegt onder andere een aantal nieuwe touchbewegingen toe.

Atomic Web Browser iPadAtomic Web Browser, een bekende webbrowser voor de iPad, heeft vandaag een update gekregen. Hierdoor zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd, waaronder nieuwe touchbewegingen en de mogelijkheid om sneller door pagina’s te scrollen. Ook kun je nu aangeven of een opgeslagen webpagina enkel HTML moet bevatten, of het volledige pakket inclusief afbeeldingen. Er zitten daarnaast een aantal bugfixes in de update.

Je bladert met Quick Scroll snel naar een sectie van een webpagina door pijltjes aan de rechterkant van het scherm aan te raken. De functie is in of uit te schakelen door met twee vingers op het midden van het scherm te drukken. Dit is ook één van de nieuwe touchbewegingen om de app mee te besturen. Door met twee vingers aan de boven- of onderkant van een pagina te drukken kun je ook snel door een pagina scrollen.

Er bevindt zich bij ‘Address Bar & Search Bar’ in het instellingenscherm nu een optie om gemaakte zoekacties vanuit de zoekbalk rechtsboven uit te voeren in een nieuw tabblad. Dit is vooral handig wanneer je jouw huidige tabblad nog niet wil verlaten. Ook kun je nu vanuit de instellingen aangeven of een opgeslagen webpagina enkel HTML moet bevatten of werkelijk alles moet meenemen. De mogelijkheid om een aangepaste user agent string te gebruiken is ook toegevoegd.

Downloaden: Atomic Web Browser (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2011, 16:53
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.