iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Appvent en Gameloft AdventCalendar: Time Geeks en Driver vandaag gratis

Appvent Calendar en Gameloft geven vandaag een gratis app weg: Time Geeks is een game waarbij je mensen moet zoeken en Driver is een racegame.

time geeksVandaag is de Appvent Calendar van start gegaan, het evenement waarbij je elke dag een gratis app krijgt. Time Geeks doet de aftrap: een zoekgame in pixel art-stijl. Bij Time Geeks moet je ruim 100 puzzels oplossen, met als extraatje 7 minigames, een pixel art-editor en pixel art-scenario’s. Time Geeks gaat over de Zoorgs, die een vervorming in de ruimtetijd hebben teweeggebracht door mensen, dieren en objecten te verplaatsen.

De Time Geeks moeten ze allemaal terugvinden om een botsing van de ruimtetijd te voorkomen. De game biedt integratie met Game Center. Natuurlijk zijn er in de App Store ook nog tientallen andere apps te vinden, die tijdelijk gratis zijn.

driver gameloftZo is Gameloft begonnen met een adventkalender, waarbij ze elke dag een gratis app weggeven. Vandaag is dat Driver, een racegame waarin je als undercover-agent Tanner een criminele bende wilt oprollen. Hiervoor ga je naar Miami, Los Angeles, San Francisco en New York. Er zijn 40 missies in 4 grote steden, met aanvullende spelvarianten zoals Training, Free Play en Driving. In de game vind je een (semi-)realistische spelomgeving en een soundtrack die geïnspireerd is op muziek uit de jaren zeventig.

We zullen vanaf vandaag elke dag aandacht besteden aan de gratis apps van Appvent Calendar en Gameloft, mits deze de moeite waard zijn.

Downloaden: Time Geeks en Driver (tijdelijk gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2010, 11:50
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.