Apple keurt kwakende applicatie DuckPhone alsnog goed

Apple heeft de applicatie DuckPhone na een aanvankelijke afwijzing toch goedgekeurd. De applicatie laat een kwakend geluid horen, maar Apple vond dat er te weinig functionaliteit in zat.

duckphoneApple keurde de applicatie DuckPhone aanvankelijk af, wegens minimale gebruikersfunctionaliteit. Maar bij nader inzien hebben ze de app toch maar goedgekeurd. Toegegeven: erg veel functionaliteit zat er niet in de applicatie, die alleen een kwakend geluid maakt. Maar aanstootgevend is de applicatie niet en er zullen best mensen zijn die er (net als bij de vele fart-applciaties) om kunnen lachen. Nadat de ontwikkelaar wat rss- en Twitter-feeds toevoegde was de applicatie goed genoeg om te worden goedgekeurd. De nieuwsfeeds laten zien wat er over de reality tv-serie Jersey Shore wordt gezegd, waarin de Duck Phone te zien was.

Een Duck Phone is een telefoon in de vorm van een eend, zoals op de afbeelding te zien is. Je kunt het kwaakgeluid als ringtone instellen, net als in de tv-serie. Met de Countdown-functie kun je het kwaken ook op een willekeurig moment laten beginnen, zodat jij nietsvermoedend kunt rondkijken. Je kunt de kwaaktoon ook als ringtone naar vrienden sturen, klaar om in iTunes te importeren.

Liever grappige geluiden uit tv-programma’s dichter bij huis? Kan ook: in de App Store is een sinds kort een soundboard van Kabouter Wesley te vinden (€0,79).

Downloaden: DuckPhone (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2010, 13:35
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.