AppEvent vanaf 1 januari 2013 van start, vernieuwde AppEvent-app

Vanaf 1 januari 2013 gaat AppEvent weer van start, de actie om Nederlandse en Belgische apps in het zonnetje te zetten. Nu met vernieuwde app!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

appevent appDe actie AppEvent gaat vanaf 1 januari weer beginnen. De bijbehorende app is net op tijd beschikbaar en biedt onder andere ondersteuning voor de iPhone 5. Ook is het nu mogelijk om de gratis app van de dag met anderen te delen via Facebook. AppEvent is een Nederlands/Belgisch initiatief om lokale apps en hun ontwikkelaars in het zonnetje te zetten. Elke dag is er een gratis app te downloaden, waarbij het de bedoeling is dat je ook de andere apps eens bekijkt.


Vanaf 1 januari begint AppEvent dus weer en dat betekent dat er deels overlap is met de 12 Dagen Cadeaus van Apple. Bijna een week lang zijn kun je een dubbel cadeau scoren.

appevent appDrie jaar geleden begon AppEvent voor het eerst als kleine actie. Nu is het een evenement dat duizenden gebruikers bereikt en dat voor ontwikkelaars nuttig kan zijn om eraan mee te doen.

De iPhone-app van AppEvent geeft je elke dag een push notificatie om je eraan te herinneren dat er weer een gratis app klaarstaat. De app is nog niet geoptimaliseerd voor de iPad, ook al wekt de afbeelding hierboven wel die indruk. Tijdens de actie komen er niet alleen iPhone-apps voorbij, maar er zijn ook regelmatig iPad-apps en universele apps te krijgen.

Downloaden: AppEvent (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2012, 12:06
Categorieën Belgische apps, Nederlandse apps, Uncategorized
Onderwerp appevent
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.