App Gemist: It’s Playing, Latijn, Play It en meer

Deze week in iPad-apps: vliegtuigen bekijken met JetBook, een handige videospeler die It's Playing heet, een muziekspeler met de naam Play It, Latijn en de online krant The Daily nu ook in Nederland.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

App Weekly Pad header It's PlayingIedere week spitten we door het grote aanbod aan iPad-apps dat de afgelopen week voorbij kwam op iPadclub. Ook vandaag hebben we een overzicht van de meest interessante applicaties van afgelopen week. Op deze manier weet je zeker dat je niks bijzonders hebt gemist omdat je toevallig een dagje de site niet bezocht. Deze week is onder meer de Amerikaanse 2.0-krant The Daily in Nederland uitgebracht.

App Weekly iPad JetBookJetBook – Met JetBook kijk je welke zakelijke ‘vliegtuigjes’ op de markt te koop zijn en vergelijk je de specs en het uiterlijk. De app bevat veel multimedia en je kan tot maximaal 6 vliegtuigjes gelijktijdig vergelijken. De volledige versie van de app toont alle business jets die momenteel in productie of in ontwikkeling zijn. Voor de toch wat forse prijs van €19,99 krijg je dan een app die gegevens over 53 moderne business jets bevat.
Downloaden: JetBook (€19,99)
Downloaden: JetBook Lite (gratis)

App Weekly iPad It's PlayingIt’s Playing – Toen de video-app VLC uit de App Store werd gehaald, ontstond er ruimte voor andere videospelers. It’s Playing probeert het gat te vullen met een app die bijna alle formaten afspeelt, zelfs Flash-video’s. Het gaat om gangbare formaten, zoals AVI, RMVB en MKV. De app maakt gebruik van een video-engine die zo goed is dat de makers ‘m willen patenteren. Je kan er zelfs de meeste 720p-content mee afspelen.
Downloaden: It’s Playing (€1,59)

App Weekly iPad LatijnLatijn – De app Latijn bevat acht grammaticale oefeningen voor het eindexamen van het gelijknamige Middelbare School-vak. Dat blijkt meteen uit de rubriek woordgeslachten. De eerste opgave? Combineer het woordgeslacht dat.mv.vrl. met één van de 24 woorden aan de linkerkant. Dat kan zoals de hele applicatie op twee manieren. In de eenvoudige variant staan 24 opgaven naast 24 antwoorden en moeten de twee met elkaar gecombineerd worden. In de moeilijkere variant geven Marcus en Julia om beurten een opgave.
Downloaden: Latijn (€4,99)

App Weekly iPad The DailyThe Daily – De iPad-krant van Rupert Murdoch is vanaf deze week ook in Nederland te downloaden. Je krijgt twee weken gratis lidmaatschap wanneer je de app installeert, daarna kost de krant 0,79 euro voor zeven nummers – een week dus. Dagelijks bevat The Daily meer dan 100 pagina’s content, waaronder nieuws, sport, commentaar, interactieve grafieken en video’s. Er staat opinie in en er is een optie om artikelen later offline te lezen.
Downloaden: The Daily (gratis)

App Weekly Play It iPhone iPod touchPlay It – Geen nieuwe app, maar wel bijzonder positief ontvangen bij onze lezers is Play It: een alternatieve muziekspeler die je bijna helemaal met swipe-bewegingen kan besturen. Er komt dus nauwelijks nog een knop aan te pas en dat zorgt samen met spierwitte achtergrond voor een rustige, minimalistische uitstraling. Play it werkt samen met de muziekspeler die al op de iPad geïnstalleerd staat. Ze kunnen elkaars taak op elk ogenblik overnemen.
Downloaden: Play It (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2012, 17:49
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.