Angry Birds Seasons voor iPad krijgt Halloween-update

Angry Birds Seasons HD voor de iPad heeft een Halloween-uitbreiding gekregen in de laatste update. Die voegt dertig nieuwe levels toe, een aantal nieuwe achievements en een nieuwe Orange Bird.

Angry Birds Seasons HD iPadDe achtergronden zijn donkergroen, de grond is pikzwart. Overal om je heen slingeren lantaarns, pompoenen en skeletten. Het is niet te missen: Angry Birds Seasons heeft een update gekregen die is uitgevoerd als Halloween-thema. De update brengt 30 nieuwe levels naar Angry Birds Seasons HD. Er is een aantal nieuwe achievements die je kan halen en een gloednieuwe vogel maakt zijn opwachting.

Die vogel heet ‘Orange Bird’ en heeft een bijzondere eigenschap. Hij wordt namelijk groter tijdens de vlucht. Als hij aan zijn vlucht begint, is hij klein en wendbaar, maar bij benadering van het doel kan hij in zijn grotere vorm heel wat schade aanrichten.

Door de uitbreiding heeft Angry Birds Seasons voor de iPad in totaal maar liefst 205 levels. Het is niet bekend of ‘Ham’o’ween’ – verwijzend naar de varkens die je moet bombarderen natuurlijk – de laatste update van het spel zal zijn.

Downloaden: Angry Birds Seasons HD (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 11:54
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.