Air Wings Intergalactic: online schietspel met UFO’s

Air Wings Intergalactic is een driedimensionaal ruimteschietspel waarin je een eigen UFO moet bemannen.

Air Wings IntergalacticHet pas verschenen Air Wings Intergalactic laat je het opnemen tegen andere spelers in je eigen UFO, terwijl je in een 3D-omgeving rondvliegt om objecten te vermijden en de tegenstanders met laserstralen beschiet. De game is gratis te downloaden, maar bevat de nodige in-app aankopen: wil je nieuwe schepen of een nieuwe planeet om op te spelen, dan moet je de portemonnee opentrekken.

Start je de game voor het eerst op, dan waarschuwt de ontwikkelaar dat het even kan duren totdat je tegenspelers hebt gevonden. Om een potje te starten wordt Game Center gebruikt, maar omdat er slechts een paar mensen op het moment spelen is er een kleine poel aan potentiële tegenstanders.

Air Wings Intergalactic bevat advertenties zodat de ontwikkelaar ook geld kan verdienen aan gratis spelers. Deze reclamebanners verdwijnen echter niet als je daadwerkelijk aan het spelen bent, waardoor ze een deel van het scherm blokkeren. Een in-app aankoop om de advertenties mee weg te halen zou daarom fijn zijn, maar deze lijkt niet in de game te zitten.

Downloaden: Air Wings Intergalactic (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2013, 16:08
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.