Air Display nu als gratis app met advertenties

De iPad-app Air Display heeft nu een gratis versie met advertenties. Met de app gebruik je een iPad als tweede scherm voor een computer.

Air DisplayDe iPad-applicatie Air Display heeft een gratis versie uitgebracht waarin je reclame te zien krijgt. Volgens de ontwikkelaar is de gratis variant verder identiek aan de betaalde app. Je kunt met behulp van Air Display je iPad veranderen in een tweede scherm voor je Mac of Windows-computer. Hierdoor kun je makkelijk extra schermen op je iPad plaatsen, zodat ze op je computer niet in de weg zitten.

De gratis versie van Air Display zal veel iPad-bezitters wellicht een reden geven om de applicatie eens te gebruiken. Normaal gesproken betaal je namelijk voor de volledige app €8,99. Bevalt de applicatie en wil je graag zonder advertenties verder, dan kun je op een later moment de betaalde app alsnog kopen.

Om Air Display te gebruiken moet je ook een bijbehorend programma downloaden op je Mac of Windows-computer. Deze vind je op de site van ontwikkelaar Avatron. De app verbindt met je computer met behulp van een Wi-Fi-verbinding. Je iPad moet dan ook zijn aangesloten op hetzelfde draadloze netwerk als je computer.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2012, 11:11
Categorie Diensten
Onderwerp air display

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.