Achtung: Nederlandse multiplayer-game voor iPad

Achtung is een nieuwe Nederlandse iPad-game van iSignz waarmee je vrienden moet uitdagen in een Snake-achtige game. Achtung speel je met maximaal 4 personen.

achtungDe Nederlandse ontwikkelaar iSignz heeft afgelopen week een nieuwe game voor de iPad gelanceerd: Achtung. De multiplayer-game is een variant op Snake, bekend van de Nokia’s maar bedoeld om elkaar met meerdere spelers te slim af te zijn. Je kunt de game met maximaal 4 personen spelen. Je bedient in de game een soort glimworm en zorgt daarbij dat je vrienden zo snel mogelijk de muur raken. Hoe langer je in leven blijft, hoe meer punten je verdient.

Vooraf kies je hoeveel rondjes je wilt spelen (3, 5 of 10) en de persoon die de meeste rondjes heeft gewonnen wint de game. Er zijn drie snelheden: langzaam, normaal of snel.

achtung ipadBedienen doe je via twee controls op het scherm en tijdens het spelen kun je luisteren naar je eigen muziek. Door de insteek waarbij je je vrienden moet verslaan, is Achtung weer eens wat anders dan de bestaande Snake-varianten. Je hoeft niet allemaal de game aan te schaffen, want Achtung is met z’n allen op één iPad te spelen.

De ontwikkelaar stelde 5 promocodes beschikbaar voor deze game, die via @iPadNL op Twitter zullen weggeven. Om te kunnen inwisselen heb je een Amerikaans iTunes-account nodig (lees eerst de instructies als dit nieuw voor je is).

Downloaden: Achtung (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2010, 19:00
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.