A Doodle Fly – Fly to the Moon tijdelijk gratis

A Doodle Fly - Fly to the Moon is een zelfgetekende game, waarbij je moet ontdekken of er echt een konijn op de maan te vinden is.

a doodle flyA Doodle Fly is een spelletje voor mensen die van handgetekende graphics houden. “Lelijk maar charmant” noemde slidetoplay.com deze €1,59 kostende game, die je de komende uren tijdelijk gratis kunt downloaden. In de game moet je ontdekken of er echt een konijn op de maan te vinden is. Volgens oude Chinese filosofen is het konijn er inderdaad, maar niemand heeft het ooit gezien. Jouw missie is om naar de maan te vliegen en voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen over het konijn. In A Doodle Fly teken je zelf de spelkarakters of kies je een van de meegeleverde tekeningen. Je kunt deze vervolgens helemaal aanpassen naar eigen smaak door er overheen te tekenen.

doodle fly moonVervolgens vlieg je weg met de hulp van springplanken, raketten en en wolken. Je vliegt steeds hoger en verder, waarbij je meer punten verdient. De heeft ondersteuning voor OpenFeint en is onlangs nog geoptimaliseerd. Zoals het verhaal over het konijn op de maan al doet vermoeden: je moet deze game niet al te serieus nemen, het gaat vooral om maffe dingen tekenen en lachen om de nogal zinloze missie. A Doodle Fly is een mooie introductie tot de andere games die ontwikkelaar @PrinceHaHata uitbrengt. Doodle Kart en A Doodle Flight (beide €0,79) zijn twee andere games, waarbij je ook je eigen game tekent. Of de games er mooi of lelijk uitzien, heb je dus zelf in de hand. Al die doodle-games hebben trouwens niets te maken met die enige echte doodle-game: Doodle Jump.

Downloaden: A Doodle Fly – Fly to the Moon (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2010, 11:20
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.